Αποστολές πανελλαδικά με ACS & ΕΛΤΑ. Τρόποι επικοινωνίας. τηλ. 231.231.5199 .....................για μηνυμα στο Viber : 6934514420 & e-mail : info@in-parts.gr

Για την ευκολότερη εύρεση των ανταλλακτικών σας πληκτρολογήστε στην (αναζήτηση πάνω δεξιά) το μοντέλο ή τον σειριακό αριθμό της ηλεκτρικής συσκευής σας ή τον κωδικό αν έχει πάνω το ανταλλακτικό που ψάχνετε.
Π.Χ. Αν η συσκευή σας είναι μάρκας Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, Gaggenau, πληκτρολογήστε το ENR, αν η συσκευή σας είναι μάρκας Aeg, Electrolux, Zannusi, Zoppas, πληκτρολογήστε το PNC που ξεκινάει απο 9, αν είναι Candy, Hoover, Iberna πληκτρολογήστε το SN που ξεκινάει απο 3, αν είναι Whirlpool, Ignis, Bauknecht, πληκτρολογήστε το SN που ξεκινάει απο 85, αν είναι Ariston, Hot point, Indesit, πληκτρολογήστε το industrial code, αν είναι Beko, Blomberg, Brandt, Morris, Siltal, LG, Samsung, Fagor, Miele, Πιτσος, Izola, Eskimo, Philco, General Electric, Amana, Haier, Conti, Continental, Saub Lorenz, Princess, Blue sky, Winson, Perfect, Gorenje, Korting, Elco, United, Pyramis, Krups, Braun, Moulinex, Stirela, Stirolpus, Juro pro, Singer, Tefal, Fissler Delonghi, Karcher, Davoline κ.αλλες. Τότε πληκτρολογήστε το μοντέλο ή τον τύπο που θα βρείτε στο ταμπελάκι που βρίσκετε συνήθως εσωτερικά απο την πόρτα της συσκευής αν όχι τοτε στο πίσω μέρος της, αν ειναι μικροσυσκευή θα το βρείτε στο κάτω μέρος της.
Αν είναι ψυγείο βγάλτε την φρουτοθήκη και δείτε αριστερά ή δεξιά έχει το ταμπελάκι. Αν ειναι παλιό μοντέλο μπορεί να το βρείτε στο πίσω μέρος του.
Αν δεν έχετε τίποτα απο αυτά τότε καλέστε μας στο 231.231.5199 ή στείλτε μας μήνυμα και φωτογραφία το ανταλλακτικό που ψάχνετε στο viber 6934514420 ή email στο info@in-parts.gr και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, ευχαριστούμε.