ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Όροι παράδοσης:
1) Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα / ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.in-parts.gr
2) Οι παραγγελιες τηλεφωνικα γινονται δεκτες κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.
Τρόποι αποστολής
1) ACS-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 1 εως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων υπολογίζεται για κάθε παραγγελία ξεχωριστά αφού αυτό εξαρτάται από το συνολικό βάρος των προϊόντων.
2) ΕΛΤΑ-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 1 εως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. ο κόστος των μεταφορικων υπολογίζεται για κάθε παραγγελία ξεχωριστά αφού αυτό εξαρτάται από το συνολικό βάρος των προϊόντων.
3) ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: Αν το δεμα ειναι πολυ βαρυ η πολυ ογκοδης τοτε το στελνουμε με οποια μεταφορικη εταιρια θελετε εσεις. ( Μονο και εφοσον εχει γινει τραπεζικη πληρωμη και κατοπιν συννενοησης μαζι μας. Τα μεταφορικα τα πληρωνετε εσεις την ωρα της παραλαβης του δεματος. ) Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 1 εως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων συνηθως κυμαινεται απο 4 εως 7 ευρω αφού αυτό εξαρτάται από το συνολικό βάρος των προϊόντων.
4) SPRINTER Courrier ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ( Μονο και εφοσον εχει γινει τραπεζικη πληρωμη και κατοπιν συννενοησης μαζι μας.) Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι αυθημερον εως 1 εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας. Τα μεταφορικα τα πληρωνετε εσεις την ωρα της παραλαβης του δεματος. Το κόστος των μεταφορικων συνηθως κυμαινεται απο 4 εως 7 ευρω αφού αυτό εξαρτάται από το συνολικό βάρος των προϊόντων.
5) ΚΤΕΛ: ( Μονο και εφοσον εχει γινει τραπεζικη πληρωμη και κατοπιν συννενοησης μαζι μας. Τα μεταφορικα τα πληρωνετε μαζι με την αξια των ανταλλακτικων και κυμαινονται απο 8 εως 15 ευρω αναλογος το βαρος του δεματος. ) Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι αυθημερον εως 1 εργασιμη ημερα από την παραγγελία σας.
6) ΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ: ( Μονο και εφοσον εχει γινει τραπεζικη πληρωμη και κατοπιν συννενοησης μαζι μας. Τα μεταφορικα τα πληρωνετε μαζι με την αξια των ανταλλακτικων και κυμαινονται απο 2 εως 3 ευρω για δεμα εως 2 κιλα. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 5 εως 7 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


1) CITY EXPRESS Courrier: (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ) Μπορειτε να πληρωσετε με την παραλαβη του ανταλλακτικου απο τον διανομεα κουριερ η χρεωση του κουριερ ειναι 5 ευρω.
2) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Στην οδο Αμυντα 4 Στο κεντρο της Θεσσαλονικης ( Κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.)