ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Όροι παράδοσης:
1) Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα / ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.in-parts.gr
2) Οι παραγγελίες τηλεφωνικά γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
Τρόποι αποστολής
1) ΕΛΤΑ-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι για πόλεις και κωμοπόλεις 1-3 εργάσιμες ημέρες και για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 2 εως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 2 κιλά ειναι 4 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό, για αντικαταβολή η χρέωση είναι 7 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.
2) ACS-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι για πόλεις και κωμοπόλεις 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικών ειναι για δέματα εως 2 κιλά ειναι 4 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό, για αντικαταβολή η χρέωση είναι 7 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.
3) COMVOS EXPRESS Courrier:Εφόσον το δέμα είναι πολύ βαρύ ή ογκόδης και εφόσον συμφωνείται αποστέλεται με την συγκεκριμένη κούριερ ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 2 εως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 10 κιλα 6 ευρω και για κάθε κιλό επιπλέον 1 ευρώ/ανα κιλό, για αντικαταβολή η χρέωση είναι 9 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 10 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


1) CITY EXPRESS Courrier: (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ) Μπορειτε να πληρωσετε με την παραλαβή του ανταλλακτικού απο τον διανομέα κούριερ η χρέωση του κούριερ ειναι 5 ευρώ και θα παραλάβετε το ανταλλακτικό σας εντός 3 με 6 ωρών ανάλογα το φόρτο εργασίας.
2) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Δωρεάν απο την οδο Αμύντα 4 Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης απο ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00 ( Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.) τηλ. 2310275719