ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Όροι παράδοσης:
1) Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα / ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.in-parts.gr
2) Οι παραγγελιες τηλεφωνικα γινονται δεκτες κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.
Τρόποι αποστολής
1) ACS-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι για πόλεις και κωμοπόλεις 1 εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 2 κιλά ειναι 5 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.
2) ΕΛΤΑ-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι για πόλεις και κωμοπόλεις 1 εργάσιμη ημέρα και για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 2 εως 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 2 κιλά ειναι 5 ευρώ και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.
3) COMVOS EXPRESS COURIER:Εφόσον το δέμα είναι πολύ βαρύ ή ογκόδης και εφόσον συμφωνείται αποστέλεται με την συγκεκριμένη κούριερ ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 2 εως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 8 κιλα 5 ευρω και για κάθε κιλό επιπλέον 1 ευρώ/ανα κιλό.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


1) CITY EXPRESS Courrier: (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ) Μπορειτε να πληρωσετε με την παραλαβη του ανταλλακτικου απο τον διανομεα κουριερ η χρεωση του κουριερ ειναι 5 ευρω και θα παραλάβετε το ανταλλακτικό σας εντος 3 με 4 ωρών.
2) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Στην οδο Αμυντα 4 τηλ. 2310275719 Στο κεντρο της Θεσσαλονικης ( Κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.)