ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Όροι παράδοσης:
1) Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα / ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.in-parts.gr
2) Οι παραγγελιες τηλεφωνικα γινονται δεκτες κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.
Τρόποι αποστολής
1) ACS-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι για πόλεις και κωμοπόλεις 1 εργάσιμη ημέρα και για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 2 κιλά ειναι 5 ευρώ + 3 ευρώ αντικαταβολή και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.
2) ΕΛΤΑ-Courrier: Αποστολή της παραγγελίας σας με courier στον χώρο σας. Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι για πόλεις και κωμοπόλεις 1 εργάσιμη ημέρα και για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 2 κιλά ειναι 5 ευρώ + 3 ευρώ αντικαταβολή και για δέματα πάνω απο τα 2 κιλά υπάρχει χρέωση 1 ευρω ανα κιλό.
3) COMVOS EXPRESS COURIER:Εφόσον το δέμα είναι πολύ βαρύ ή ογκόδης αποστέλεται με την συγκεκριμένη κούριερ ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι απο 2 εως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικων ειναι για δέματα εως 8 κιλα 3 ευρω + 3 ευρώ αντικαταβολή και για δέματα εως 18 κιλά 7 ευρώ + 3 ευρώ η αντικαταβολή.
4)
ΚΤΕΛ: ( Μονο και εφοσον εχει γινει τραπεζικη πληρωμη και κατοπιν συννενοησης μαζι μας. Τα μεταφορικα τα πληρωνετε μαζι με την αξια των εμπορευμάτων και κυμαινονται απο 12 εως 15 ευρω αναλογος το κτελ. ) Ο εκτιμόμενος χρόνος παράδοσης είναι αυθημερον εως 1 εργασιμη ημερα από την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


1) CITY EXPRESS Courrier: (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ) Μπορειτε να πληρωσετε με την παραλαβη του ανταλλακτικου απο τον διανομεα κουριερ η χρεωση του κουριερ ειναι 5 ευρω.
2) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Στην οδο Αμυντα 4 τηλ. 2310269584 Στο κεντρο της Θεσσαλονικης ( Κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.)
3) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Στην οδο Αγίου Δημητρίου 85 τηλ. 2310269666 Στο κεντρο της Θεσσαλονικης ( Κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.)
4) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕΡΒΙΣ Στην οδο Αμύντα 6 τηλ. 2310533165 κιν. 6999100355 Στο κεντρο της Θεσσαλονικης ( Κατοπιν συνεννοησης μαζι μας.)