ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Επιστροφές Προϊόντων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 7 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές ισχύουν οι επιβαρύνσεις σε κόστος ανάλογα με την περιοχή. Σε όλες τις επιστροφές ισχύουν και οι χρεώσεις βάρους.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα στην αρχική τους κατάσταση, σε αυτή που ήταν κατά την αποστολή από εμάς, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς αυτή να έχει αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί, πλήρη χωρίς ελλείψεις και φθορές. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστατικό που το συνόδευε. Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα τoυ ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Σε κάθε περίπτωση υπαναχώρησης τυχόν έξοδα μεταφοράς, έξοδα τραπεζικά ή άλλων συναλλαγών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για ανταλλακτικά που η διαθεσιμότητά τους είναι «κατόπιν παραγγελίας» ή για κωδικούς ανταλλακτικών που ανοίχτηκαν με σκοπό την παραγγελία από πελάτη. Οι παραγγελίες αυτές προπληρώνονται και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Σε περίπτωση παραλαβής φθαρμένου ή σπασμένου κατά την μεταφορά προϊόντος θα πρέπει την ίδια ημέρα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Είναι σοβαρή προϋπόθεση ώστε να διεκδικήσουμε την αποζημίωση από τον μεταφορέα.