ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΒΡΥΣΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ AQUALUX-GEYSER EURO ΚΕΡΑΜΙΚΟ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ AQUALUX-GEYSER EURO ΚΕΡΑΜΙΚΟ

Ανταλλακτικό για Φίλτρο Νερού βρύσης Aqua Lux Τεχνικά χαρακτηριστικά : Πολυμερές ASG - Μονομερή ρεσορκινόλης Κυλινδρικό – ανθεκτικό Επιλεγμένου πορώδους ~ 1μm Πολύ μεγάλη ενεργή επιφάνεια (500m2 / g) Ομοιόμορφα κατανεμημένες ενεργές περιοχές ιοντοεναλλαγής - ανιόντων και κατιόντων 10-20 φορές μεγαλύτερη ποσότητα φιλτραρίσματος από τις συμβατικές ρητίνες ιοντοεναλλαγής Σπηλαιώδης δομή με βακτηριοστατικές ιδιότητες Δεν είναι δυνατή η διαφυγή μικροοργανισμών στο νερό Μετατροπή αλάτων σε απορροφήσιμη μορφή πχ Κ+ Διάρκεια ανταλλακτικού φίλτρου περίπου 1 έτος και δίνει μέχρι 3000 λίτρα καθαρού νερού. Αφαιρει: ΧΛΩΡΙΟ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΟΛΥΒΔΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ΙΟΥΣ ΟΣΜΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑ Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από εγκυρότερους παγκόσμιους οργανισμούς.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΡΑΚΟΡ AQUALINIA

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΡΑΚΟΡ AQUALINIA

Ανταλλακτικό φίλτρο Aqualinia Ανταλλακτικό περιέχει ενεργό άνθρακα με πολυμερή ίνες και νανοκρυσταλα ασήμι. Αφαιρεί: τοξικές και χημικές ενώσεις, δηλητήρια και άλλες εκατοντάδες ουσίες, με εναλλαγή ιόντων. Επίσης αποστειρώνει ιούς, μικρόβια και κολοβακτηρίδια που προκαλούν δυσπεψία, διάρροια και ουρολοιμώξεις. Βελτιώνει την γεύση του νερού. Παροχή-2 λίτρα /λεπτό. Θερμοκρασία + 4 + 40ο C. Διάρκεια ανταλλακτικού 2500 λίτρα η έως 1 χρόνο. Αφαιρούν: Χλώριο 100%, Φαινόλες - 99,5%, Το μόλυβδο -99.9%, Πετροχημικά - 99% Τα βαρέα μέταλλα -99,5%. Μερική αποσκλήρυνση Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από εγκυρότερους παγκόσμιους οργανισμούς:

23,25 18,60€
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΡΟΜΥΛΕΝΙΟΥ 7''-25MC

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΡΟΜΥΛΕΝΙΟΥ 7''-25MC

Το φίλτρο νήματος είναι το πιο απλό φίλτρο που χρησιμοποιείται στις συσκευές κεντρικής παροχής. Μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε συσκευή κεντρικής παροχής των 7 ιντσών ανεξάρτητα απο μάρκα. Τα Φίλτρα Στερεών (Sediment filters) αποτελούν την απλούστερη, φθηνότερη και πιο διαδεδομένη διαδικασία φίλτρανσης νερού. Χρησιμοποιούνται σε ένα μεγάλο φάσμα οικιακών – επαγγελματικών – βιομηχανικών εφαρμογών, αφαιρώντας αποτελεσματικά αιωρούμενα σωματίδια, λάσπη, άμμο, σκουριές, κύστες, βρωμιές και άλλα αδιάλυτα στοιχεία ανάλογα με τον τύπο τους και τη διαπερατότητά τους. Για διευκρινίσεις, απορίες και τεχνική υποστήριξη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 4''-25MC

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 4''-25MC

Φίλτρο νήματος 4" για συσκευές κεντρικής παροχής. Το φίλτρο νήματος είναι το πιο απλό φίλτρο που χρησιμοποιείται στις συσκευές κεντρικής παροχής. Μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε συσκευή κεντρικής παροχής των 4 ιντσών ανεξάρτητα απο μάρκα. Τα Φίλτρα Στερεών (Sediment filters) αποτελούν την απλούστερη, φθηνότερη και πιο διαδεδομένη διαδικασία φίλτρανσης νερού. Χρησιμοποιούνται σε ένα μεγάλο φάσμα οικιακών – επαγγελματικών – βιομηχανικών εφαρμογών, αφαιρώντας αποτελεσματικά αιωρούμενα σωματίδια, λάσπη, άμμο, σκουριές, κύστες, βρωμιές και άλλα αδιάλυτα στοιχεία ανάλογα με τον τύπο τους και τη διαπερατότητά τους. Για διευκρινίσεις, απορίες και τεχνική υποστήριξη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 5''-25MC

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 5''-25MC

Το φίλτρο νήματος είναι το πιο απλό φίλτρο που χρησιμοποιείται στις συσκευές κεντρικής παροχής. Μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε συσκευή κεντρικής παροχής των 5 ιντσών ανεξάρτητα απο μάρκα. Τα Φίλτρα Στερεών (Sediment filters) αποτελούν την απλούστερη, φθηνότερη και πιο διαδεδομένη διαδικασία φίλτρανσης νερού. Χρησιμοποιούνται σε ένα μεγάλο φάσμα οικιακών – επαγγελματικών – βιομηχανικών εφαρμογών, αφαιρώντας αποτελεσματικά αιωρούμενα σωματίδια, λάσπη, άμμο, σκουριές, κύστες, βρωμιές και άλλα αδιάλυτα στοιχεία ανάλογα με τον τύπο τους και τη διαπερατότητά τους. Για διευκρινίσεις, απορίες και τεχνική υποστήριξη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΝΘΡΑΚΑ 10''-10MC

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΝΘΡΑΚΑ 10''-10MC

Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα για φιλτροθήκες 10” . Είναι κατασκευασμένο από συμπαγή ενεργό άνθρακα. 90% αφαίρεση χλωρίου Απομάκρυνση των χημικών ενώσεων Αφαίρεση φυτοφαρμάκων Απομάκρυνση στερεών σωματιδίων και ιζημάτων (άμμος, σκουριά, χώμα, λάσπη) έως και 10μm Βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού Πιστοποιημένο από τον οργανισμό NSF.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ AQUAPHOR

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ AQUAPHOR

Ανταλλακτικό για κανάτα AQUAPHOR Β100-15 Συνοπτική Περιγραφή Περιέχει συμπιεσμένο ενεργό άνθρακα coconut . Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα coconut με βακτηριοστατικό ασήμι, κωδ. Β100-15 Ταιριάζει σε κανάτες αμερικανικής κινεζικής και γερμανικής προέλευσης (Brita classic). Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, χημικές ουσίες, σίδηρο, βαρέα μέταλλα 99%. Το φίλτρο έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα ή 170 Λίτρα . Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: Αφαιρούμε το καπάκι της κανάτας μας και τοποθετούμε το φίλτρο στην κενή υποδοχή της κανάτας μας. Σε κάθε αντικατάσταση και τοποθέτηση καινούργιου φίλτρου: Ξεπλένουμε με λίγο νερό εξωτερικά το φίλτρο ( απαγορεύετε σαπούνι καθώς είναι επικίνδυνο να περάσει στο εσωτερικό του φίλτρου αλλά και δεν υπάρχει λόγος καθώς όλα τα φίλτρα της Aquaphor είναι αποστειρωμένα με τις περισσότερες πιστοποιήσεις από κάθε άλλο φίλτρο νερού ) . Τοποθετούμε το φίλτρο μέσα σε μια κανάτα με νερό για 5 λεπτά Τοποθετούμε το φίλτρο στην κανάτα , γεμίζουμε την κανάτα με νερό και πετάμε τα 2 πρώτα γεμίσματα για να απομακρυνθεί ο τυχόν άνθρακας που έχει μείνει στο φίλτρο.

8,43 6,75€
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ DEFORT 1 ΤΕΜΑΧΙΟ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ DEFORT 1 ΤΕΜΑΧΙΟ

Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού Defort DWF-100c, καθαρίζει αποτελεσματικά έως 3.000 L νερού και είναι συμβατό με τα συστήματα φιλτραρίσματος βρύσης DWF-500 και DWF-600 της ίδιας εταιρείας.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΝΑΤΑΣ HARD

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΝΑΤΑΣ HARD

Ανταλλακτικό HARD συμπιεσμένος ενεργός άνθρακας coconut με βακτηριοστατικό ασήμι. Περιέχει αντί μικροβιακή ρητίνη με ιόντα υδρογόνου (ρύθμιση pH). Με διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει τα άλατα και μαλακώνει το νερό. Ιδανικό για περιοχές με πολλά άλατα. Ρυθμίζει την σκληρότητα & το pH. Διάρκεια 350 λίτρα ή 3 μήνες. Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, χημικές ουσίες, σίδηρο, βαρέα μέταλλα 99%. Το φίλτρο έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες ή 350 Λίτρα . Σε κάθε αντικατάσταση και τοποθέτηση καινούργιου φίλτρου: Ξεπλένουμε με λίγο νερό εξωτερικά το φίλτρο ( απαγορεύετε σαπούνι καθώς είναι επικίνδυνο να περάσει στο εσωτερικό του φίλτρου αλλά και δεν υπάρχει λόγος καθώς όλα τα φίλτρα της Barrier είναι αποστειρωμένα με τις περισσότερες πιστοποιήσεις από κάθε άλλο φίλτρο νερού ) . Τοποθετούμε το φίλτρο στην κανάτα , γεμίζουμε την κανάτα με νερό και πετάμε τα 3 πρώτα γεμίσματα για να απομακρυνθεί ο τυχόν άνθρακας που έχει μείνει στο φίλτρο.

9,60 7,68€
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΝΑΤΑΣ STANDART

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΝΑΤΑΣ STANDART

Ανταλλακτικό Βarrier Standard για κανάτες Barrier. Συνοπτική Περιγραφή Ανταλλακτικό ενεργός άνθρακας coconut και βακτηριοστατικό ασήμι. Ενισχυμένο. Αυξημένη απόδοση στην παρακράτηση του χλωρίου και του σιδήρου. Διάρκεια 350 λίτρα η έως 4 μήνες. Ρυθμίζει την σκληρότητα & το pH. Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, χημικές ουσίες, σίδηρο, βαρέα μέταλλα 99%. Τρόπος Χρήσης Σε κάθε αντικατάσταση και τοποθέτηση καινούργιου φίλτρου: Ξεπλένουμε με λίγο νερό εξωτερικά το φίλτρο ( απαγορεύετε σαπούνι καθώς είναι επικίνδυνο να περάσει στο εσωτερικό του φίλτρου αλλά και δεν υπάρχει λόγος καθώς όλα τα φίλτρα της Barrier είναι αποστειρωμένα με τις περισσότερες πιστοποιήσεις από κάθε άλλο φίλτρο νερού ) . Τοποθετούμε το φίλτρο μέσα σε μια κανάτα με νερό για 5 λεπτά Τοποθετούμε το φίλτρο στην κανάτα , γεμίζουμε την κανάτα με νερό και πετάμε τα 2 πρώτα γεμίσματα για να απομακρυνθεί ο τυχόν άνθρακας που έχει μείνει στο φίλτρο.

7,91 6,33€
ΣΕΤ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BARRIER EXPERT 3ΠΛΟ

ΣΕΤ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BARRIER EXPERT 3ΠΛΟ

Σετ ανταλλακτικών BARRIER EXPERT Ferrum (αλλαγή μια φορά το χρόνο). EXPERT Mechanics Αφαιρεί αιωρήματα (χώματα, σκουριά, κατακάθια, μικροσωματίδια, άμμο, λάσπες, πέτρες, μικροοργανισμοί κλπ) EXPERT Ferrostop Ανταλλακτικό φίλτρο πολλαπλών στρωμάτων. Μοναδική τεχνολογία « FERROSTOP » δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα για την καθαριότητα του νερού σε υψηλές συγκεντρώσεις σιδήρου . EXPERT Post Carbon Αποτελεσματική επεξεργασία των ιόντων σιδήρου από βαρέα και τοξικά μέταλλα. Σταθεροποίηση του νερού - εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Προετοιμασία νερού - εξουδετερώνει τις οσμές και βελτιώνει τη γεύση του νερού. Αντικατάσταση του ανταλλακτικού φίλτρου με μία μόνο κίνηση. Καθαρίζει τέλεια σε δευτερόλεπτα το νερό από: μηχανικά σωματίδια, άμμο, σκουριά, χαλκού, μόλυβδος, κάδμιο, βαρέα και τοξικά μέταλλα, ιόντα των βαρέων και τοξικών μετάλλων, διαλυμένο σίδηρο, δυσάρεστες οσμές, άσχημη γεύση.

ΦΙΛΤΡΟ EXTRA-BRITA WF015 MAXTRA

ΦΙΛΤΡΟ EXTRA-BRITA WF015 MAXTRA

Ανταλλακτικό φίλτρο Geyser EXTRA για κανάτα. Ταιριάζει σε κανάτες αμερικανικής, κινεζικής και γερμανικής προέλευσης με πλακέ φίλτρο (Brita, Aquaphor κ.τ.λ ) Διατηρείται η φυσική σύνθεση του νερού! Το μοναδικό πατενταρισμένο από εταιρία Geyser υλικό Katalon εμποδίζει τα βακτήρια να εισέλθουν στο καθαρό νερό και εμποδίζει την αναπαραγωγή τους! Το ανταλλακτικό φίλτρο κανατάς Geyser EXTRA μειώνει το επίπεδο των αλάτων σκληρότητας στο νερό. Νέο υλικό Katalon για την απομάκρυνση μικροβίων. Ενεργός Άνθρακας υψηλής ποιότητας από φλούδα καρύδας με ασήμι. Το ανταλλακτικό φίλτρο EXTRA έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με ανταγωνιστικές εταιρίες. Αφαιρει: Χλώριο 100% Φυτοφάρμακα 99% Βαρέα μέταλλα 99% Χημικές ουσίες Σίδηρο Αλάτων σκληρότητας. Το ανταλλακτικό φίλτρο EXTRA έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (300 λιτρα) σε σχέση με ανταγωνιστικές εταιρίες (απο 120 εως 200λιτρα). Θερμοκρασία: + 4οCέως + 40οC. Διάρκεια: 300 λίτρα ή 2-3 μήνες.

9,19 7,17€

Προβολή 1–25 από 32 αποτελέσματα